Us donem la benvinguda a la nostra pàgina web totalment modificada i renovada perquè n’obtingueu tota la informació, de manera més actualitzada, dels nostres serveis, productes i horaris.

La pàgina web del Centre Òptic Ballart està pensada i dissenyada perquè, amb tota facilitat, els nostres clients puguin conèixer i accedir a tot allò que els interessi saber de la manera més pràctica i còmode possible.

A la nostra web us donem informació detallada dels nostres serveis personalitzats: entrenament visual, exàmens optomètrics, control de la miopia, revisions visuals, control de la pressió intraocular, adaptació de lents de contacte i d’audiòfons i rehabilitació auditiva; així com de tots els productes que oferim. Sempre pensant en vosaltres, oferim les últimes novetats en ulleres i muntures de diferents models i marques, a l’abast de tots els gustos i preus.

També podeu trobar a la vostra disposició el nostre blog en el que hi ha inclòs, entre d’altres, les últimes novetats en productes i notícies d’interès.

Recordem que el nostre horari laboral és de dilluns a divendres de 9.30 a 14h i de 17 a 20.30h i dissabtes de 9.30 a 14h. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre telèfon 934732175 o visitant-nos al nostre centre.

Us saludem cordialment,

Xavier i Brauli